Ethän kopioi kuviani ilman lupaa. Please, do not copy any of my pictures without permission. Kopiera inte mina bilder utan lov.

23. huhtikuuta 2013

Valtavan ihana päivä



Sunnuntaina olin Camillan ja Annarinan vetämällä bloggareille suunnatulla valokuvauskurssilla. Kurssi oli suunnattu sistusbloggareille (joo tiedän, minun postaukseni ei hyvällä tahdollakaan ole sisustuspostauksia), mutta tunsin olevani täysin oikeassa paikassa. Vaikka olen omistanut digikameran jo monta vuotta ja retrofilmijärkkärin sitäkin kauemmin, opin paljon, paljon uutta.


Suuri anti varmastikin oli se, että löysin muutamia syitä lisää sille, että on hyvä omistaa digikamera. Alunperin hankin sen siksi, että siitä voi heti nähdä otokset ja sitten poistaa epäonnistuneet. Tuli halvemmaksi kuin koko rullan kehittäminen ja huomata sitten, kas, yksi kuva 32:sta onnistui :=) Nyt osaan jo vähän paremmin ottamaan sellaisia kuvia kuin ne päässäni ja mielessäni näyttävät. Totesin myös sen, että täydellisyyden tavoitteluni voi tässäkin asiassa iskeä omaan nilkkaani. Tarkoitan sitä, että huomasin tarvitsevani vähän sitä ja tätä uutta tarviketta just mun tyylisten kuvien aikaansaamiseksi. Tiedän, mihin lomarahani tänä vuonna hupenevat :=)


Oli myös ihanaa tavata saman mielenkiinnon ja palon omaavia ihmisiä. Oppia heiltä ja saada uusia inspiraatioita.

Mutta kaikkein tärkein asia, jonka sain mukaani sunnuntailta on se unelmani ja rakkauteni kuvaamiseen. Usko siihen, että koskaan ei oikeasti ole liian myöhäistä "vaihtaa kirjan sivua" ja aloittaa uusi luku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti