Ethän kopioi kuviani ilman lupaa. Please, do not copy any of my pictures without permission. Kopiera inte mina bilder utan lov.

1. elokuuta 2012

Pikkumiehen huone


Tuossa keväällä kirjoitin niistä esille otetuista värikartoista ja niiden hienovaraisesta vihjauksesta pintojen uusimiseen. Ihan siihen tavoitteeseen, että eteisen ja keittiön seinät saisivat uutta väriä ei päästy. Mutta vielä parempaa, Pikkumies saa tällaiset tapetin omaan huoneeseensa. Tilattiin nämä tapetit Hollannista nettikaupasta, tuli yli 100€ halvemmaksi kuin täällä liikkeestä ostaessa.

Pikkumies nukkuu jo suurimman osan öistä heräämättä, mitä nyt minä välillä herään hänen tuhinoihinsa. Pikkumiehen huoneen kuntoon saattaminen häntä varten on siis ajankohtaista. Yksinkertaista se ei ole, koska työhuoneesta tulee hänen huoneensa ja tavarat sieltä pitää saada sullottua muualle asuntoon. Pikkumiehen huoneesta kaksi seinää tapetoidaan ja ovi- sekä ikkunaseinä maalataan. Ihastuin tähän tapettiin heti. Nyt vaan odotellaan tapetteja saapuvaksi ja sitten vain seinään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti