Ethän kopioi kuviani ilman lupaa. Please, do not copy any of my pictures without permission. Kopiera inte mina bilder utan lov.

15. maaliskuuta 2013

Askartelu-paskarteua


 
Tässä vapaapäivän tiimellyksessä päätin askarrella Naperon kanssa keijunkodin. Hän rakastaa katsella Helinä-keiju-filmejä, ja yhdessä niistä oli Liisi-tyttö askarrellut keijuille kodin. Joten hänkin halusi oman keijunkodin. Yhdessä käytiin hakemassa askartellumaaleja, kuumaliimaa, hiekkaa ja tarroja kaupoista. Sitten valittiin sopivia pahveja ryhdyttiin hommiin. 

 

Tässä sitten muutama kuva lopputuloksesta. Huonekalut lainattiin nukkekodista ja "upea hirsiseinä" saatiin koristepaperiarkista. Nyt sitten joka ilta odotetaan, että Helinä tulee yöpymään keijunkotiin, yölamppukin pitää sen takia joskus jättää päälle, että Helinä varmasti löytää perille :)

 
Miten tämä aihevalinta taaskin sattuu liittymään äitiyden ryhtiliikkeisiini... Jaa-a, joku jungilainen psykologi voisi analysoida sen niin, että yritän tällä tavalla päästä lähemmäs omaa ihanneäitiyttäni. Ehkä niin, joka tapauksessa meillä oli yhdessä hauskaa ja sehän se kaikkein tärkeintä on, vai mitä?
 
Ihanaa aurinkoista vaikkakin sairaan kylmää kevätpäivää kaikille!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti