Ethän kopioi kuviani ilman lupaa. Please, do not copy any of my pictures without permission. Kopiera inte mina bilder utan lov.

23. helmikuuta 2011

Tunnustus

Sain tämän tunnustuksen Elämän pyörteissä -blogin Katjalta. Suuret kiitokset kunnianosoituksesta!

Tunnustus1

Tunnustuksen mukana tuli haaste vastata viiteen blogiin liittyvään kysymykseen ja jakaa tunnustus edelleen viidelle, jotka mielestän sen ansaitsevat.

1. Milloin aloitit blogisi?

Tämän Sohvanvaltaajan aloitin tämän vuoden tammikuussa. Itse asiassa ensimmäinen sohvanvaltaajan kirjoituksen on päivätty 31.1.2011!! Eli ihan aloittelija olen vielä tässä bloggaamisessa :=) Tammikuun alussa aloittelin kirjoittelemaan Pohjoistuulen puhallus -blogiin. En ollut tyytyväinen nimeen, se ei ihan kuvannut kuitenkaan minua. Siellä on samankaltaista kirjoitelmaa kuin tässäkin blogissa.

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Pohdiskelen omaa elämääni, siinä tapahtuneita käänteitä. Ajatuksia ja tuntemuksia, jotka kunakin päivänä ovat olleet pinnalla tai tulleet esiin. Kirjoitan asioista, jotka koskettavat minua jollain tavalla. Aihepiirit ja teemat liittyvät työelämään, vapaa-aikaan, pikkulapsiperheen arkeen, äitiyteen, vanhemmuuteen, elämän käännekohtiin, unohtamatta kaikkien rakkaimpia: elokuvia, musiikkia ja kirjallisuutta.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erikoisen verrattuna muihin?

Kirjoitan minun elämästäni, omista tunteista ja kosketuksista. Kirjoitukseni kertovat minusta, ne ovat minun ja minua rehellisimmilläni.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Olen aina ollut kirjoittamisella asioita purkava ja tutustuttuani pariin läheisen tuttavan blogiin, ajattelin, että tämä voisi olla minun juttuni. Ja omalta tämä tuntuukin :=)

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Tällä hetkellä en oikeastaan mitään. Jokainen uusi kirjotus on erilainen kuin edellinen ja sisältö, kirjoitustyyli, teemat ja sanavalinnat muuttuvat ja siten omalla tavalla muovaavat ja muuttavat blogiani. Toivon, että jatkossakin voisin kirjoittaa monipuolisesti eri aiheista ja siten tuoda särmää blogiin.

Jaan tunnustuksen eteenpäin seuraaville bloggaajille:

Huopamuori
Pia, annat och blandat
Villiina, Hevosvoimilla
Wihtori, wihtorin valinnat
Downshifter Molly

5 kommenttia:

  1. Kävin kurkkaamassa aiemmin sitä sinun ensimmäistä blogia ja mietinkin, että pidätkö kahta rinnakkain, mutta nyt sain selityksen.( Hieman uteliasko?):O)

    VastaaPoista
  2. Katja,

    Uteliaisuus on hyvä piirre, käynnistää ihmisen oma-aloitteisuuden, asioiden selvittämiskyvyn sekä pohdiskelun :=)

    Tosiaan siellä on kirjoituksia sohvanvaltaajaa edeltävältä ajalta. En halunnut poistaa sitä, koska en halunnut hävittää niitä kirjoituksia.

    Ihanaa pakkaspäivää Sinulle!

    VastaaPoista
  3. Onneksi olkoon tunnustuksestasi! Blogisi on kyllä niin sellainen henkinen hyvinvointi laitos, että jotain jää aina lukijan käteen!

    Ja, Kiitos Mama Rosie!

    Kramar!
    -Pia-

    VastaaPoista
  4. Muori ottaa haasteen vastaan, kiitos!

    VastaaPoista